Στα πλαίσια των ραγδαίων εξελίξεων το Λογιστικό – Φοροτεχνικό Γραφείο ΡΑΛΛΙΔΗΣ, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014, Ενημερωτικό Σεμινάριο, σχετικό με τις αλλαγές στους ΚΦΑΣ & ΚΦΕ αλλά και το νέο ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και με σχετική επιστολή.

Στόχος μας είναι η συνεχής παρακολούθηση των νέων δεδομένων και η γρήγορη προσαρμογή όλων μας στα νέα πλαίσια. Για αυτό και κρίναμε απαραίτητη τη πραγματοποίηση του Ενημερωτικού Σεμιναρίου, σε συνεργασία με την Επιστημονική ομάδα της Epsilon Business Training, μέλος του Ομίλου της Epsilon Net, η οποία με 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

  • Θεματολογία: Θα γίνει ανάλυση των θεμάτων της επιστολής μας του Ιανουαρίου 2014, θα υπάρχει και χρόνος για την τεκμηρίωση και διασάφηση αποριών σας.
  • Χρόνος υλοποίησης – Διάρκεια: Παρασκευή 25 Απριλίου 2014, 17:00 – 21:00.
  • Εισηγητής: Γιώργος Δ. Χριστόπουλος, Φοροτεχνικός με συγγραφική και διδακτική εμπειρία, μέλος του Δ.Σ. της Π.ΟΦ.Ε.Ε. και Γεν. Γραμματέας της Ε.Φ.Ε.Ε.Α..
  • Εκπαιδευτικό υλικό: Η αναλυτική θεματολογία θα δοθεί σε μορφή σημειώσεων, καθώς και οποιοδήποτε επιπλέον διδακτικό υλικό κριθεί απαραίτητο από τον εισηγητή. Με την υπογραφή της επιστημονικής ομάδας, του περιοδικού εργατικής & φορολογικής νομοθεσίας Epsilon 7.
  • Τόπος διεξαγωγής: The Cube “Athens startup cluster and innovation space” Κλεισόβης 8, Πλ. Κάνιγγος, 106 77

 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ 

 LogoRallidis2  cube  epsilon
Ενημερωτικό Σεμινάριο Απριλίου 2014

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.