Σχετικά με το «Πρόγραμμα ενίσχυσης της ρευστότητας και της απασχόλησης κατά τη διάρκεια της κρίσης στις Διοικητικές Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου» του ΟΑΕΔ σας ενημερώνουμε ότι:

Α. Πρόγραμμα Επιχορήγησης Εργοδοτών για τη Δημιουργία Νέων Θέσεων Εργασίας.

βασική προϋπόθεση ένταξης είναι να υπάρχουν στο προσωπικό σας, άτομα τα οποία είχαν κάρτα ανεργίας οποιαδήποτε στιγμή του 6μήνου πριν την πρόσληψη τους και συγκεκριμένα για προσλήψεις που έγιναν από 1/1/2015 έως και 31/8/2015,

Β. Ειδικό Πρόγραμμα Νέων Ελευθέρων Επαγγελματιών.

βασική προϋπόθεση ένταξης είναι να από άτομα τα οποία είχαν κάρτα ανεργίας οποιαδήποτε στιγμή του 6μήνου πριν την έναρξη επιτηδεύματος τους και συγκεκριμένα για ενάρξεις που έγιναν από 1/1/2014 έως και 31/8/2015, και εξακολουθούν να τη διατηρούν στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης,

σε περίπτωση που ισχύουν τα παραπάνω, Σύμβουλος – Συνεργάτης του γραφείου μας θα σας ενημερώσει για τα υπόλοιπα κριτήρια του προγράμματος.

Παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε άμεσα για να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες, διότι η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει στις 8/12/12015.

ΦΕΚ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.